Op naar de 300.000: Balkenende mag weer vrienden werven op Hyves

Onze premier Jan-Peter Balkenende had al de nodige ‘vrienden’ op Hyves, maar sinds zijn oproep om te laten weten wat je van de verschuiving van de AOW-leeftijd naar 67 vindt, loopt het helemaal storm. Volgens nrc.next is de limiet van 150.000 vrienden inmiddels door Hyves aangepast naar 200.000. “Blij dat ik mijn 27.000 vriendenuitnodigingen mag gaan accepteren, dank aan Hyves!”, aldus Balkenende op zijn Hyves-profiel.

Het is te hopen dat Hyves deze vriendenuitnodigingen met één druk op de knop kan aannemen, anders rest het CDA-team nog een leuke taak… De netwerksite is van plan ervoor te zorgen dat Balkenende in de nabije toekomst tot 300.000 vrienden kan maken op zijn Hyves-profiel.

Hieronder een video van Balkenende die vijf van zijn Hyves-vriendjes in real life ontvangt in Den Haag:

Lees ook:Mark Rutte zet 22.000 Hyves-vrienden aan de kant
Lees ook:Hyves start mobiel netwerk
Lees ook:Hyves wijzigt lay-out en schuift op richting Facebook
Lees ook:Telegraaf neemt Hyves over
Lees ook:Vrienden, echte vrienden, die gebruik je volgens Hyves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>