Paul de Leeuw meest geslaagde parodie op YouTube-kanon Susan Boyle

De Schotse YouTube-hit Susan Boyle is niet alleen voor talkshowhost Jimmy Fallon een bron van inspiratie. Ook andere televisiemakers waagden zich aan een parodie op dit fenomeen uit Britain’s Got Talent. Met wisselend succes, kunnen we wel stellen na het bekijken van onderstaande filmpjes.

Misschien is die van onze eigen Paul de Leeuw – met zijn typetje Annie de Rooij – nog wel het meest geslaagd. Enfin, oordeel zelf!


(Via)

Lees ook:Paul de Leeuw is zijn eigen bananenschil
Lees ook:Paul de Leeuw: creepy pedofiel…
Lees ook:Inspiratie voor nieuwe en oude media
Lees ook:TOP 5 Beste YouTube in 2007
Lees ook:De meest krachtige Tweets van 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw meest geslaagde parodie op YouTube-kanon Susan Boyle

  1. G. Zwenne

    Als artiesten iemand als Susan Boyle nodig hebben om weer inspiratie te krijgen en dat op deze manier uiten, dan zegt dat veel over hun “kwaliteiten”. Susan voegt tenminste iets positiefs toe aan dit leven, dat kan ik van sommige overbetaalde grappemakers niet zeggen. Ik geloof dat je geestelijk erg arm bent als je het nodig vindt om over de rug van zo’n vrouw de aandacht weer naar jezelf te trekken. Dit is humor voor giechelende tieners(misschien). Te makkelijk en goedkoop.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>