MySpace heeft beste tijd gehad: ‘de vuilnisbak van alle sociale netwerken’

Het lijkt erop dat MySpace haar beste tijd heeft gehad als toonaangevende netwerksite. Deze cijfers en grafieken van Marketingfacts spreken wat dat betreft voor zich. De vrije val van MySpace lijkt vooral concurrenten Facebook en Twitter geen windeieren te leggen.

Volgens Dutch Cowboys wordt MySpace ‘in toenemende mate gezien als de vuilnisbak van alle sociale netwerken’. Voor artiesten is MySpace echter nog altijd een belangrijke etalage, waar concertprogrammeurs in enkele seconden kunnen besluiten of de artiest de moeite waard is om te boeken.

De schrijver van dit artikel ziet de toekomst van het platform niet erg positief: “MySpace is een onattractieve verzamelplaats geworden, die vandaag wordt gemeden door de mensen die het medium mee groot hebben gemaakt. MySpace is als een rockband uit de tachtiger jaren.”

Lees ook:Pessimistisch voor de toekomst
Lees ook:Gemeenten mogen besluiten op internet bekendmaken
Lees ook:Google verovert MySpace
Lees ook:Niets nieuws aan het auteursrechtenfront
Lees ook:Microsoft en Google vechten om vriendengroepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>