Typisch Martin Bril: ‘Twitter is voor de eenzamen en verdrukten’

Dat was even schrikken: we wisten dat het niet goed ging met Volkskrant-columnist Martin Bril, maar woensdagavond kwam het bericht binnen: Bril is overleden. Ook op Twitter reageerde men massaal op het nieuws.

Ironisch genoeg schreef Bril eerder deze maand nog een column over het fenomeen Twitter, waarin hij geen blad voor de mond nam over twitteraars.Ik ben te oud. Ik snap iets niet. Dat twitteren. Mijn kinderen, die je toch tot de voorhoede van het moderne leven kunt rekenen, vinden het volkomen onzin. Alleen een paar nerds doen het bij hen op school. De eenzamen en verdrukten, zeg maar, de jongens met acne.

Zoals we Martin Bril (1959-2009) graag zagen:

Lees ook:Justin Bieber gebruikt nieuwe Google-bril als agenda (video)
Lees ook:Sociale media gebruikt bij voorlichting over leerplicht
Lees ook:Griepmeting op Twitter kwakzalverij
Lees ook:Apple EyePhone in de bril
Lees ook:Twitterverbod voor Britt Dekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>