Twitter komt terug op wijziging na protest gebruikers: Biz Stone door het stof

De mensen achter Twitter luisteren goed naar hun gebruikers. Een omstreden wijziging in de functionaliteit van Twitter leverde onlangs een storm van protest op, waarna de wijziging gedeeltelijk werd teruggedraaid.

De wijziging betrof het niet langer tonen van zogenoemde ‘@replies’, reacties van mensen die je volgt op berichten van voor jou onbekende twitteraars. Veel gebruikers vinden deze optie nuttig om nieuwe contacten te leggen.

Twitter-oprichter Biz Stone maakte zijn excuses richting de kleine groep gebruikers die gebruik maakt van de functie: “Twitter evolves and thrives on how folks use it. Some of our best features are invented by users, so listening is extremely valuable. Replies and conversations are awesome and we fully intend to support and encourage their growth. We removed a setting that 3% of all accounts had ever touched but for those folks it was beloved. The use cases that folks loved about this setting will return in a new and improved form.

Lees ook:17-jarige Amerikaan Mikeyy schiep Twitter-worm uit verveling
Lees ook:Twitter verveelt snel: drie op de vijf gebruikers haakt af na een maand
Lees ook:Facebook biedt excuses aan, Google zegt sorry en Twitter?
Lees ook:KPN komt net als Ziggo met 4G mobiel internet
Lees ook:YouTube test nieuw design bij groep gebruikers (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>