Hoax PVV’ er Van Bemmel Trending Topic op Twitter

De hashtag was er snel op Twitter: #Bemmelhoax. Blijkbaar zijn er veel mensen ingetrapt, waren op Twitter een paar van de reacties nadat de Telegraaf zogenaamd had getweet dat de PVV’er Jhim van Bemmel op nieuwjaarsochtend zou zijn opgepakt voor het verstoren van de openbare orde.

Hij zou dronken en naakt op straat hebben gelopen. Het bleek een hoax: een hacker had de twittersite van de Telegraaf nagemaakt en daar fictieve tweets op gezet. De browser verwees echter naar een pagina die niet van De Telegraaf is.

Het bericht was in no time trending topic op twitter. Van Bemmel reageerde vanavond verbaasd. ‘Totale onzin,’ noemt het in Elsevier. ‘Ik weet van niks. Dit is ernstig, een schande’, aldus de PVV’er. In een reactie aan de ‘echte’ Telegraaf liet Van Bemmel weten dat ‘het er behoorlijk echt uitziet’. Volgens hem is het probleem dat dit nog jaren blijft opduiken op internet.

De Telegraaf liet weten niets met de tweet te maken te hebben.

Volgens de wakkere krant van Nederland is het juiste webadres: www.twitter.com/telegraaf

Lees ook:Antisemitische # Feyenoordsupporters bestrijden door te negeren
Lees ook:DJ Afrojack en Paris Hilton toch geen stel
Lees ook:Discussie op Twitter na zelfmoord Tim Ribberink
Lees ook:Boer zoekt vrouw trending topic op Twitter
Lees ook:Geert Wilders: Tweet over hoofddoek Beatrix niet onhandig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>