R.I.P. Whitney Houston trending topic op Twitter

 ’R.I.P. Whitney Houston’ is trending topic on twitter. De zoekterm staat bovenaan nadat de zanger vannacht op 48-jarig leeftijd was overleden.

Ook wordt er veel gezocht op de naam van haar ex-man, Bobby Brown. In het overzicht met meest gebruikte zoekwoorden staat ook ‘The Bodyguard’, de film waarin Whitney Houston als actrice zegevierde naast haar tegenspeler Kevin Cosner die ook in de lijst voorkomt.

Sterren herdenken Whitney

Talloze sterren hebben op Twitter gereageerd op het overlijden van Whitney Houston. Zo Twitterde haar vriendin Mariah Carey dat ze in tranen is over de schokkende dood van haar vriendin. ‘Ze zal nooit vergeten worden als een van de beste stemmen die deze wereld ooit gekend heeft.’


Glennis Grace

De Nederlandse Glennis Grace die ooit de Soundmix Show won als Whitney Houston zegt op Twitter kapot te zijn van de dood van de zangeres.

 

Grammy Awards

Whitney Houston werd vannacht door haar bodyguard gevonden in haar hotelkamer in Los Angeles waar ze aanwezig was voor de uitreiking van de Grammy Awards. De uitreiking gaat door, maar zal volgens producer Jimmy Jam een eerbetoon aan Houston worden.

Lees ook:Nomineer nu voor Big Brother Awards | Privacyschenders 2010
Lees ook:Sylvie van der Vaart Twittert zelf sexy foto’s
Lees ook:Facebook-film wint vier Golden Globes | Ook Oscar-favoriet
Lees ook:Afrojack draait voor Johnny Depp en Tyra Banks
Lees ook:Susan Boyle nu al in top vijf best bekeken YouTube-video’s aller tijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>