Geen Stijl gaat te ver in stuk over orgaandonatie Prins Friso

Ranzig, misselijkmakend, onbehoorlijk, zum kotsen…. Het zijn zo maar een paar kwalificaties die Geen Stijl naar het hoofd geslingerd krijgt na het bericht over de orgaandonatie van Prins Friso.

Twitter loopt over van tweets die aan duidelijkheid niets te wensen over laten. Wat Geen Stijl doorgaans doet is leuk, maar hiermee is de grens van fatsoenlijkheid overschreden, aldus een van de tweeps.

De reacties op Twitter komen op een stuk op de website van Geen Stijl waarin de vraag wordt gesteld of Prins Friso beschikbaar is voor orgaandonatie.

De tekst is geplaatst nadat via een persconferentie bekend was geworden dat Friso waarschijnlijk nooit meer zou ontwaken uit zijn coma. Gisteren meldde het hoofd van het behandelend team dat er kans is dat hij nooit meer wakker wordt nadat zijn hersenen onherstelbaar waren beschadigd na het skiongeval van vorige week.

Onder de reacties was ook een tweet van Jochem Myjer aan Erik Van Muiswinkel die zei het walgelijk te vinden.

 

Lees ook:Nieuws op Twitter: Prins Friso overleden
Lees ook:Peter R. de Vries en de waarheid (deel 2)
Lees ook:Geen redactie, geen stijl
Lees ook:Geen redactie, wel censuur
Lees ook:Britten hebben geen moeite met naakfoto’s Prins Harry

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Geen Stijl gaat te ver in stuk over orgaandonatie Prins Friso

 1. dreeke

  onzin!! enkel omdat het hier een lid van het zogenaamde koninklijk huis betreft zou het ineens niet kunnen??
  wat zijn hun meer dan ons…..NIKS!!!! op deze manier vraagt men gewoon om een revolutie!!!

    /   Reply  / 
  1. Edwin

   Zeg, drek, als jij t stuk niet gelezen hebt hoef je ook niet quasi popi te reageren. Of je nou wel of geen lid van t koninklijk huis bent, doet niet terzake. Het stuk is ver over een grens gegaan, iets wat je alleen maar kunt bevestigen als je t stuk ook daadwerkelijk gelezen hebt.

   Reacties zoals van deze Drek vraagt om een revolutie in onderwijsland!!!

     /   Reply  / 
 2. Nick

  Of het nou om de buurman gaat of prins Friso en dit heeft niet eens met respect te maken, maar met normen en waarden. De mensen die zo denken en schrijven over anderen moeten eens nagaan in hun hoofd of ze wel sporen en niet opnieuw opgevoed moeten worden. Ik kots hier van en ook op iedereen die het niet met me eens is. Liters kots.

    /   Reply  / 
 3. Cornelia

  Tjonge, hoe gefrusteerd kan iemand zijn. Een kleine cursus Nederlands voor Dreeke zou wellicht op zijn plaats zijn. Wanneer u (meneer of mevrouw Dreeke) nou echt niets te melden hebt, doe dat dan ook niet.
  Cornelia

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>