Tweetup met André Kuipers in de ruimte

Via Twitter praten met André Kuipers in de ruimte. Dat kan binnenkort als de meest originele vragen van 10 volgers direct aan de astronaut worden gesteld aan boord van het internationale ruimtestation ISS.

De 10 vragenstellers worden samen met nog een 70 van de andere volgers van @Astro_Andre uitgenodigd voor een Tweetup die de ESA op 29 mei as. met de astronaut organiseert in onderzoekscentrum ESTEC in Noordwijk.

Behalve dat er vragen aan André Kuipers kunnen worden gesteld, krijgen de gelukkigen ook een rondleiding door het Erasmus Centre, het testcentrum voor satellieten en de ruimtesimulator. Verder zal ESA-astronaut Christer Fuglesang een introductie geven van het ruimtestation en André’s PromISSe-missie.

Tijdens de SpaceTweetup wordt via het account @Spacetweetup gecommuniceerd. De bijbehorende hashtag is #AndreTweetup.

Lees ook:Tweeps praten met Andre Kuipers in ruimte (audio)
Lees ook:Astronaut André Kuipers Twittert in ruimte gewoon door
Lees ook:Astronaut André Kuipers twittert foto 1e experiment in ISS
Lees ook:Volg André Kuipers via Twitter en app
Lees ook:Kick off André Kuipers Top 2000 vanuit ruimte: kijk non stop live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>