Update: 1e agent met Twitternaam op mouw

De Eindhovense wijkagent Fred Stork heeft een primeur. Hij is de eerste bij de Nederlandse politie met z’n Twitternaam op z’n uniform. Een foto van @brigadierSTRYPi op de mouw van Stork circuleert sinds vanmorgen op Twitter.

De brigadier zegt op het microblog te worden overspoeld met reacties.

Het idee lijkt overgewaaid uit het buitenland. Eerder deze week dook op Twtter een foto op van een agent op Granada met z’n Twitternaam op z’n mouw geborduurd.

Update:
Vanmorgen is bekend geworden dat de Twitternaam van het uniform moet worden verwijderd. Voor het uniform gelden landelijke eisen, was de reactie daar, en daar kan je niet zo maar van afwijken, was de reactie. Het politiekorps heeft wel waardering voor Storks actie en spreekt van ‘een leuk initiatief’. Desalniettemin is de korpsleiding onverbiddelijk: het Twitterembleem moet van het uniform af.

Lees ook:Update: Website PVV offline, Wilders moet link naar anti-islamfilm verwijderen
Lees ook:Even schudden en na update Google+ sneeuwt smartphone of tablet (video)
Lees ook:Geen update naar Android 4.1 voor oude Sony Xperia-toestellen
Lees ook:One X van HTC krijgt update
Lees ook:Google-bloggers zijn niet anoniem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>