Viral: plaats een filmpje van je orgasme online

De makers van de nieuwe Belgische film Smoorverliefd hebben rond de premiere van hun romantische komedie een aardige viral opgezet: dat is dus een orgasme.
Op de website wordt gevraagd om de orgasmescene uit de film When Harry met Sally na te spelen, te filmen en online te zetten.

‘Grijp je camera, fototoestel, gsm, als het maar filmt, en speel de wereldbekende scène na uit When Harry met Sally. Man-vrouw, vrouw-man, man-man, vrouw-vrouw, het kan allemaal.
Wie zegt dat mannen het soms niet faken? Voor ons part mag je zelfs je eigen tegenspeler zijn!
Laat de wereld zien hoe het moet!
Het kan thuis, het kan op school, het kan op je werk, maar wie waagt het op café of op restaurant? I’ll have what she’s having! De kwaliteit is onbelangrijk, het spel is alles.’

Voor degene met het beste orgasme ligt er trouwens een iPhone G4 te wachten. Ter inspiratie hieronder de scene uit When Harry met Sally. Kun je die meteen vergelijken met de filmpjes op dat is dus een orgasme.

Lees ook:Vegan app in ontwikkeling | Zoek vegetarische restaurants
Lees ook:Basisschool in Heemskerk dicht na dreigmails
Lees ook:Britten hebben geen moeite met naakfoto’s Prins Harry
Lees ook:Lachen met… de beste Twitter-strips van dit moment
Lees ook:Vacantiegangers vaker online dan thuisblijvers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>