Smurfen cashen met smurfberries | What the hack?

Smurfs’ Village mag dan onder vuur liggen omdat kinderen te gemakkelijk de smurfberries kunnen kopen, de gratis app is met tien miljoen downloads een grote hit.

Maar de exclusieve smurfenbesjes, die in prijs variƫren van 50 smurfberries voor drie euro tot 1000 smurfberries voor 33 euro, is veel ouders een doorn in het oog. Ouders lenen hun iPhone of iPad uit aan dochter- en zoonlief, die dus zo veel mogelijk smurfenbessen gaat downloaden. Met die bessen gaan je smurfen namelijk harder werken en is het smurfendorp eerder klaar.
En pa en ma maar betalen

Je kunt je kinderen natuurlijk verbieden met je iPhone of iPad te spelen, je kunt ze verbieden met die stomme smurfen te spelen, je kraakt dat ellendige smurfendorp zodat je kids voor jaren smurfberries hebben, of je stelt je apparaat zo in dat je kinderen geen enkele smurfenbes meer kunnen kopen.

Kies je voor de laatste optie, dan ga je via Instellingen naar Algemeen naar Beperkingen. Scroll naar beneden naar Toegestaan materiaal. Daar zet je het schuifje Kopen vanuit apps op uit en je bent voor altijd verlost van die irritante smurfen. Nu alleen nog een paar zeurende kinderen opvoeden, maar dat mag je zelf doen. Daar bemoei ik me niet mee.

En zeg trouwens niet dat je niet gewaarschuwd bent.

Lees ook:Game FarmVille maar dan met smurfen
Lees ook:Sociale media gebruikt bij voorlichting over leerplicht
Lees ook:School koopt iPads voor alle 5-jarigen | Trendsetter onderwijs
Lees ook:Wat te doen met je oude iPad: Tip 3
Lees ook:Acht op de tien peuters surft dagelijks online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>