Apple verwijdert thriller-app WikiLeaks

Apple heeft de de WikiLeaks app van de Rus Igor Barinow al weer uit de App Store verwijderd.

De app was pas een paar dagen in de Apple Store beschikbaar en vanaf het begin omstreden.

Apple heeft geen reden opgegeven voor het verwijderen van de applicatie. Aangenomen wordt dat de app en de discussie erover voor Apple te controversieel was. En het is natuurlijk bijna kerst, vrede op aarde, behalve voor WikiLeaks.

Lees ook:WikiLeaks app levert $5840 op
Lees ook:Apple claimt merk App Store | Microsoft ligt dwars | Meer dan pesterijtje
Lees ook:CyberWar tussen WikiLeaks en Amerikaanse overheid
Lees ook:Apple App Store meldt zich op Twitter
Lees ook:Acht mensen kochten de 1000-dollar iPhone App

1 Reacties // Reageer

One thought on “Apple verwijdert thriller-app WikiLeaks

  1. Maarten van Dijk

    Deze oproep bewijst het gelijk van Orweel’s Big Brother over het hypocriete na-oorlogse stelsel van partij-democratieĆ«n. Lees zijn boek 1984 en dan weet je dat de wereld door het politieke systeem wordt bedrogen en verdrukt. De grote financiĆ«le crisis is niet ten einde integendeel, maar de dieven vullen nog steeds hun zakken met het geld van de tot bezuinigingen gedwongen minder bedeelden. Wij moeten wel bezuinigen roepen de vossen dan, zij laten de bestuurders en ambtenaren hun gang gaan zich te verrijken en misbruik maken van de zogenaamde liberale economie. Of hebt u niet gelezen dat directeuren met vele tonnen de normen aan hun laars lappen of oud-politici vele bijbaantjes hebben met inkomens van miljoenen? Canada fooei!!!!
    (SEE URL http://home.kpn.nl/3118lm99)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: WikiLeaks app levert $5840 op | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>