Time: ‘YouTube is populair, maar niet succesvol’

YouTube mag dan de bekendste en meest bezochte videosite ter wereld zijn, maar succesvol is de dient van Google niet. Althans, dat stelt het Amerikaanse tijdschrift Time. Sterker nog: YouTube prijkt in ‘the 10 biggest tech failures of the last decade‘.

Het bedrag van 1,65 miljard dollar – waarvoor Google YouTube in 2006 kocht – zal vermoedelijk nooit terugverdiend worden, omdat de kosten om de site in de lucht te houden gigantisch zijn en er weinig inkomsten tegenover staan.

Naast YouTube is het tijdschrift ook niet erg positief over Windows Vista, Microsoft’s Zune en HD DVD.

(Via)

Lees ook:Vista volgens Neelie Kroes
Lees ook:Windows 7: de eerste review
Lees ook:Windows Vista-gebruikers kunnen terug naar Windows XP
Lees ook:Opvolger Vista klaar voor Touch Screen
Lees ook:Vista weer onder vuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>