Elke minuut wordt er 48 uur aan video geupload naar YouTube

Even een filmpje op YouTube plaatsen! Elke minuut wordt er 48 uur aan video geupload naar YouTube, een stijging van 100 procent ten opzichte van een jaar geleden. Dagelijks worden er ruim drie miljard filmpjes op de videowebsite bekeken, een stijging van 50 procent ten opzichte van een jaar geleden.
YouTube stapelt record op record. Aanleiding voor het bedrijf om op de corporate blog iedereen te bedanken. YouTube bestaat deze maand zes jaar en is eigendom van Google. De internetgigant kocht de videowebsite een jaar na de oprichting voor ruim 1,1 miljard euro.
Maar waar gaan al die filmpjes op YouTube eigenlijk over?

Over alles wat mensen bezighoudt: sport, sterren, LOL, trends zoals planking, lying down game.

Lees ook:Ruim driekwart van de Nederlanders winkelt online
Lees ook:Heineken met Google in campagnes voor mobiel internet
Lees ook:Elke dag 4 miljard filmpjes op YouTube bekeken (video)
Lees ook:Mobiele apps groeimarkt | 185 miljard downloads eind 2014
Lees ook:Utrecht koopt het meeste online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>