Microsoft Office voor iOS en Android pas in 2014

Microsoft Office voor iOS (iPhone, iPad) en Android wordt pas in 2014 op de markt gebracht. Niet eerder dan in het najaar volgend jaar kunnen Office-applicaties als Word en Excel op mobiele apparaten worden gebruikt. Dat is later dan insiders hadden verwacht. Ook Outlook voor Windows RT (de tabletversie) komt later dan aanvankelijk  verwacht.

Dit meldt All about phones op basis van berichtgeving van ZD.net

De bron is een uitgelekte roadmap met meerdere ‘Gemini’-updates voor Office. Gemini 1.0 brengt de Blue-update naar Office en zorgt er voor dat de applicaties ‘touch-gevoeliger’ worden zodat ze beter kunnen worden gebruikt op tablets.

Oktober dit jaar wordt Gemini 1.0 verwacht, in april 2014 Gemini 1.5, daarna de nieuwe Office-versie voor de Mac en een update voor Office voor Windows Phone.

In oktober 2014 komen dan met Gemini 2.0 eindelijk de iOS- en Androidversies van Office. Uit de roadmap blijkt niet welke apparaten worden ondersteund.

Lees ook:Apparaten met Windows 8 in oktober te koop
Lees ook:Microsoft stelt update Windows Phone 8.1 ‘Blue’ uit tot 2014
Lees ook:Windows 7 nu populairder dan Windows XP
Lees ook:iPhone 5 is de Nr.1 in datagebruik
Lees ook:Lekker mopperen op Windows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>