Apple zet ook Samsung Galaxy S III op de zwarte lijst

Het houdt  niet op! Nadat Apple direct na de gewonnen rechtzaak tegen aartsrivaal Samsung een rechtbank vroeg om in de Verenigde Staten acht Samsung-producten te verbieden, staat nu ook de Samsung Galaxy S III op de zwarte lijst.

Dit bericht Webwereld vandaag.

Apple heeft een lijst ingediend bij een Amerikaanse rechtbank waaruit blijkt dat het verzoek om het verbod van Samsung-producten nog eens met 21 apparaten wordt uitgebreid. Daaronder zijn behalve de Galaxy S III ook de phablet, de Galaxy Note, de Galaxy Tab-tablets en Galaxy Player-mediaspelers.

Een Californische jury bepaald eerder dat Samsung een bedrag van 1,05 miljard US dollar (840 miljoen euro) aan Apple moet betalen vanwege het schenden van patenten. Apple had 2,5 miljard dollar geëist.

Het verzoek om het verbod van de Samsung-producten volgt op de door Apple gewonnen uitspraak.

Lees ook:Apple is op stoom en vraagt verbod 8 toestellen Samsung
Lees ook:Apple legt Samsung aan het infuus
Lees ook:Apple wacht rechtzaak vanwege kloon iPhone 5
Lees ook:Samsung pakt Apple buiten rechtzaal aan
Lees ook:Samsung Galaxy Player gaat strijd aan met iPod

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>