Vegan app in ontwikkeling | Zoek vegetarische restaurants

Met de Vegman app voor de iPhone vind je snel een vegetarisch of veganistisch restaurant.

Zowel de app als de community-website zijn nog in opbouw. Op dit moment zitten er ruim 1100 restaurants in de database, waaronder circa 50 in Nederland.

Je kunt Vegman laten zoeken in een straal rond je huidige locatie of zelf een plaatsnaam invoeren. De restaurants worden in een lijst weergegeven waarbij de afstand naar het restaurant vermeld wordt en of het een vegetarisch of veganistisch restaurant betreft.

Wanneer je een restaurant selecteert opent zich een nieuw scherm met extra informatie zoals adres, telefoonnummer, e-mail, foto’s en een omschrijving van het restaurant.

De app lijkt, net zoals de website, nog volop in ontwikkeling. Teksten zijn nog niet altijd even duidelijk en compleet en lang niet alle restaurants zijn te vinden. Wil Vegman volwassen worden en een betrouwbare app dat is er nog werk in de vegetarische winkel.

Lees ook:App Sunday: Google lanceert Places | Gouden Gids op je iPhone
Lees ook:App Sunday: Live informatie over films, concerten, rampen
Lees ook:Facebook berichtendienst Babylonische spraakverwarring
Lees ook:50 taken die je iPhone voor je doet (video)
Lees ook:Nederlandse jeugd koploper van Europa op sociale websites

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>