Spotify radio krijgt make over (video)

Spot ify ‘viert’ de 2,5 miljoen betalende leden die de muziekdienst nu heeft met een make over van de radio. Dit kondigde directeur Daniel Ek aan tijdens de conferentie LeWeb in Parijs.

Met de nieuwe Spotify Radio wordt per genre gecureerde contentstreaming aangeboden die tijdens het luisteren kan worden toegevoegd aan een bestaande playlist of de basis kan zijn van een nieuwe playlist.

Ook biedt Spotify Radio ongelimiteerde stations en kunnen zonder beperking tracks worden overgeslagen. Door de slimme recommendation engine en een keuze uit miljoenen tracks, is Spotify Radio een ongekende muziekervaring, aldus Ken Parks van de muziekdienst.

Over een paar dagen wordt begonnen met de uitrol van Spotify Radio en de bijbehorende apps. Er is al een preview beschikbaar. Een abonnement kost minimaal vijf euro per maand. Er blijft ook een gratis variant van Spotify die wel met reclame gepaard gaat.

Lees ook:Spotify gaat concurreren met iTunes | 13 miljoen liedjes
Lees ook:Winst zit er voor Spotify nog niet in
Lees ook:Spotify onder de loep: muziek niet langer een bezit
Lees ook:Gratis muziekwebsite 22tracks ook op iPhone
Lees ook:Update: Facebook start uitrol nieuwe Timeline

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>