Eerste Nederlandse thriller met QR-codes speelt in Twente

In Hellehonden, de nieuwe thriller van vader Jan en dochter Sanne Terlouw met het speurdersduo Reders & Reders in de hoofdrol, versmelt de fysieke en virtuele wereld.

In de thriller wordt gebruik gemaakt van augmented reality in de vorm van QR-codes. Een QR-code is een soort streepjescode. Door met de camera van je smartphone een foto te maken van een QR-code, krijg je toegang tot relevante locatiegebonden online informatie.

Dat geeft de thriller een extra dimensie.


Het verhaal: Op een oecumenische conferentie op De Zwanenhof in Twente wordt in het park van het bezinningsoord een lichaam gevonden. Een lichaam zonder hoofd. Leonie Reders, die als psychologe op De Zwanenhof werkt, belt vader Job.

Tijdens hun gezamenlijke speurtocht naar de dader komen ze langs vele heilige huisjes in Twente. Ze ontdekken dat niet alleen in de sagen en mythen van deze streek maar ook in de werkelijkheid van alledag menig hoofd van het lichaam wordt gescheiden. Waar blijven de hoofden, en wat is het motief? Is hier sprake van gewone criminaliteit of zit er iets anders achter?

Hellehonden is het zesde boek uit de Reders & Redersreeks van Jan en Sanne Terlouw. Je kunt trouwens bij Nieuwe Media Blog een exemplaar van de thriller winnen. In samenwerking met uitgeverij Nieuw Amsterdam geven we drie exemplaren van de thriller Hellehonden weg.

Lees ook:Win de nieuwe thriller van TERLOUW familie
Lees ook:Appje, eitje: 16 links om de heetste Pasen ooit te overleven
Lees ook:Kun jij Sanne Vogel helpen?
Lees ook:Schoonmaken doe je met je smartphone | Schoonmaak app
Lees ook:Google lanceert Body Browser

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eerste Nederlandse thriller met QR-codes speelt in Twente

  1. Pingback: Win de nieuwe thriller van vader en dochter Terlouw | NieuweMedia

  2. Pingback: Eerste Nederlandse thriller met QR-codes speelt in Twente | Codex Marketing Solutions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>