Gelukkig nieuwjaar

In een eerder artikel kondigde ik mijn vertrek bij Blog.nl al aan. Tot mijn spijt, moet ik zeggen. Maar als ik mijn lezers alhier dan toch de rug moet toekeren, dan moet dat maar in stijl.

Hierbij wil ik nogmaals een oproep doen aan de lezers van dit weblog om het stokje van mij over te nemen. Schrijven voor Blog.nl is niet onbezoldigd, je maakt deel uit van een team van bloggers waarmee je ook af en toe een borrel drinkt en wat blogmatige zaken doorneemt en je blogt voor het grootste professionele blog-platform van Nederland met 3,5 miljoen hits per maand. Ik heb het met veel liefde en plezier gedaan.

Wat mij betreft: bedankt en tot ziens, ergens op internet, in het hiernamaals, in de supermarkt, waar dan ook.

Lees ook:Nieuwe Media dipsaus
Lees ook:Word jij de nieuwe Nieuwemediablogger?
Lees ook:Blog bedankt, Johan succes
Lees ook:Nieuwe Media Blog zoekt nieuwe blogger!
Lees ook:Nieuwe Computerblogger gezocht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gelukkig nieuwjaar

  1. TheStef

    Ook een gelukkig nieuwjaar, ik ga het dagelijkse stukkie nieuwemedia nog wel missen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>