Weer verse artikelen: NieuweMedia.blog.nl maakt doorstart

Het zal de trouwe lezer van dit blog niet ontgaan zijn dat er sinds vorige week weer verse artikelen verschijnen op nieuwemedia.blog.nl: Victor Peters heeft de digitale pen overgedragen aan ondergetekende.

Het is mij dan ook een genoegen om de komende tijd uw gastheer te zijn op dit blog over het spannende terrein van nieuwe media. Voor meer informatie over dit blog en de schrijver: lees even het colofon. Reacties en tips zijn altijd welkom!

P.S. de persoon op deze afbeelding vertoont geen gelijkenis met de auteur van dit blog, maar is puur geselecteerd op zijn geniale t-shirt…

Lees ook:Nieuwe Media Blog zoekt nieuwe blogger!
Lees ook:Het geluid (Q-music) breekt alle records
Lees ook:Blog.nl integreert content in Facebook
Lees ook:Nieuwe Computerblogger gezocht
Lees ook:Word jij de nieuwe Nieuwemediablogger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>