Juryleden gezocht voor social marketing experiment

Communicatiedienstverlener BT zoekt juryleden voor de Buzz This Pitch Challenge. Tijdens het jaarlijkse Mediapark Jaarcongres is van een twintigtal ondernemers een video opgenomen van een business ‘elevator’ pitch.

Publiek en juryleden kunnen vanaf vandaag de pitches van de ondernemers beoordelen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Immovator Cross Media Café op 31 augustus. Onder de juryleden wordt een iPad verloot. Stemmen is mogelijk tot en met 28 augustus, 12.00 uur.

Lees ook:MTV stelt eerste social media dj aan
Lees ook:KDE voor Windows en Mac
Lees ook:Richard Branson lanceert iPad-tijdschrift Project
Lees ook:Onderzoek nieuwe media: mensen gezocht
Lees ook:Bierliefhebber hackt website van brouwer Grolsch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>