Beste Hyves-millionaire, StudyFlow needs investors !

Drie studenten van de New Business School Amsterdam hebben op een originele manier Raymond Spanjar, medeoprichter van Hyves, gevraagd te investeren in hun start-up StudyFlow. Spanjar heeft, zoals bekend, zijn sociale netwerk verkocht aan de Telegraaf.

De studenten hebben Spanjar benaderd via de speciaal hiervoor geopende website beste raymond.

De drie, Edo van Royen, Tom van Vooren en Philippe Taminiau, hebben met StudyFlow een online leeromgeving ontwikkeld voor het oefenen van de centrale examens. Ze zijn op zoek naar investeerders om hun product uit te rollen.

Lees ook:Gangsta’s on the web
Lees ook:Hyves wijzigt lay-out en schuift op richting Facebook
Lees ook:Klokhuis en Habbolive beste kindersites van Nederland
Lees ook:Webby Awards voor vier Nederlandse internetbureau’s
Lees ook:Digitaal golfen voor beginners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>