Tablets: Google komt er aan | Honeycomb = Android 3.0

Google presenteert vandaag op de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas haar mobiele operating system (OS) Android 3.0, werktitel Honeycomb (zie filmpje). Deze nieuwe versie van Android is vanaf scratch ontworpen voor toepassingen op tablet computers.

Hiermee wil Google ontwikkelaars en fabrikanten stimuleren en helpen bij het maken van toepassingen voor tablets. Want Google wil een dikke vinger in de pap op de markt voor tablets die nu nog wordt beheerst door de iPad van Apple en de Galaxy Tab van Samsung.

Lees ook:Apple legt Samsung aan het infuus
Lees ook:Samsung Galaxy Player gaat strijd aan met iPod
Lees ook:Samsung ‘lekt’ hogeresolutie tablet
Lees ook:Tablets: Wordt Amazon de grote concurrent van Apple?
Lees ook:Apple zet ook Samsung Galaxy S III op de zwarte lijst

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tablets: Google komt er aan | Honeycomb = Android 3.0

  1. Pingback: Google toont Android 3.0 Honeycomb voor tablets – Webwereld | Dagelijks Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>