Google ‘voorspelt’ uitslag Songfestival | Weinig kans voor 3JS

Google houdt op een speciale website de populariteit van de verschillende kandidaten voor het Eurovisie Songfestival bij. De 3JS, de Nederlandse inzending, staat momenteel op plek 36 van de 43.
Daar zijn we natuurlijk niet tevreden mee. Daarom heb ik de website een aantal uren later nog eens bezocht. Maar helaas, de Google-website blijft laden, laden, laden …

Via de website moet dus te zien zijn hoeveel er via Google naar een kandidaat gezocht wordt. Het Eurovisie Songfestival is op 14 mei in Düsseldorf.

De kandidaten krijgen op de website van Google op basis van het aantal zoekopdrachten punten toegekend die zijn gebaseerd op de telling bij het Songfestival. Elk land kent de finalisten dan één tot twaalf punten toe.

De gegevens van Google worden dagelijks bijgewerkt. Zoekgegevens uit het eigen land worden niet meegerekend omdat landen ook niet op zichzelf kunnen stemmen.

Volgens Google kunnen de gegevens een indicatie zijn voor de uiteindelijke uitslag van het Songfestival. Moet de website het wel doen.

Lees ook:Via app stemmen tijdens songfestival
Lees ook:Verkiezingssite volgt Twitteren politici
Lees ook:Anouk zet video ‘Birds’ online
Lees ook:Snelle website genereert meer omzet, meer bezoekers
Lees ook:Google van deur tot deur

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Google ‘voorspelt’ uitslag Songfestival | Weinig kans voor 3JS

  1. Pingback: Twitter-commentaar over Songfestival van Cornald Maas | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>