Heineken met Google in campagnes voor mobiel internet

Heineken heeft met Google een reclamedeal gesloten voor de lancering van verschillende reclamecampagnes op mobiel internet. Behalve om filmpjes op YouTube gaat het om campagnes voor mobiele telefoons in nieuwe economieen waar veel gebruik gemaakt wordt van mobiel internet.
Volgens de Financial Times hebben Google en de bierbrouwer afspraken gemaakt over het minimum budget dat Heineken bij Google gaat besteden. Het marketingbudget van Heineken bedraagt ruim 2 miljard euro per jaar. Slechts vier procent daarvan wordt tot nu toe besteed aan e-marketing.

Lees ook:Google komt met een eigen tablet
Lees ook:Apple meest waardevolle merk ter wereld
Lees ook:Kerstboom met een social twist (video)
Lees ook:Cordon sanitaire rond Google
Lees ook:Ruim 2 miljard mensen online, 90 procent wereld is mobiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>