Facebook nummer 1 zoekopdracht Google 2011

Facebook is in 2011 de meest gezochte zoekopdracht. Ook andere sociale netwerken en email doen het goed. Zo staan ook YouTube, Hyves en Hotmail in de Top 10. Dit maakte Google vandaag bekend. De zoekmachine eindigde zelf op een vijfde plaats.

De iPod is de meest gezochte zoektermen op producten, gevolgd door notebook en digitale camera. Apple scoort ook in de lijst met snelst stijgende zoekopdrachten, met de iPhone 5 en de iPad2. Samsung is met de Galaxy 2 het enige andere techmerk dat daarin voorkomt.

Wat is Wordfreud

Google wordt ook gebruikt om de nieuwste techsnufje te snappen. Bij de zoektermen die beginnen met ‘wat’ wordt er het meest gezocht op Wordfeud,  swag, apps,  Whatsapp en iCloud.

Nederlanders willen ook weten hoe technologie werkt en zochten met de vraag ‘Hoe werkt’? onder meer naar  Spotnet,  Whatsapp, iCloud, Dropbox, Facetime en Twitter.

Britt Dekker

De internettende Nederlander zoekt het  meest naar Britt Dekker. De realityster en playboypoes werd dé persoon van het jaar, ze eindigde nog voor Ryan Dunn  en Adele.

Lees ook:Twitterverbod voor Britt Dekker
Lees ook:Britt negeert Twitterverbod
Lees ook:Google en Microsoft bestrijden met FBI online- kinderporno en -pedofilie
Lees ook:Hyves populairste zoekterm, iPad een van de snelst stijgende
Lees ook:Google en Motorola richten pijlen op iPhone 4S

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>