Hyves start mobiel netwerk

hyvesHyves biedt nu ook abonnementen aan voor mobiel bellen, Hyves Mobile. Naast marktcomforme bundels is het voor gebruikers van Hyves Mobile onderling mogelijk¬†gratis te bellen en sms’en. Zij krijgen daarvoor maandelijks 1000 belminuten of sms’jes tot hun beschikking. Voor de dienst maakt Hyves gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Met de dienst wil Hyves het communicatiemiddelenaanbod uitbreiden. Contact via social media-applicaties op de mobiele telefoon is tegenwoordig populairder dan e-mail, daarom is het volgens Hyves een logische stap om zelf provider te worden.

Voor Hyves Mobile-gebruikers is op de site te zien welke vrienden ook op hetzefde netwerk zitten. De komende maanden gaat Hyves het aantal diensten en toepassingen voor hun mobiele netwerk uitbreiden.

Lees ook:Mobiel bellen scoort beter dan netwerkkwaliteit
Lees ook:Hyves gaat trends in Nederland volgen
Lees ook:Onbeperkt bellen, sms’en en mobiele data voor vast bedrag
Lees ook:Mobiel internet fors duurder | Meer regels van kabinet Rutte
Lees ook:T-Mobile: Skype via iPhone in Duitsland ‘verboten’, in Nederland geen probleem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>