Downloaders seksfilm Paris Hilton vervolgd

Illegale downloaders van de seksfilm A Night in Paris met Paris Hilton en haar toenmalige vriendje Rick Salomon als hoofdrolspelers worden vervolgd. De uitgever heeft al 843 downloaders in De Verenigde Staten aangeklaagd. Dat meldt de showbizzsite TMZ.
Of ook illegale downloaders buiten de VS worden aangepakt, is nog niet duidelijk. De mensen die nu vervolgd worden, hebben de film vorig jaar illegaal gedownload.

A Night in Paris werd zeven jaar geleden gemaakt en wordt nog steeds veel gedownload, ook illegaal. De film, die niet veel om het lijf heeft, was in eerste instantie helemaal niet gemaakt om uit te geven. De film is dan ook grotendeels met een vaste camera opgenomen.

Ondanks de illegale downloads heeft de seksfilm Rick Salomon en Paris Hilton geen windeieren gelegd. Alleen al het eerste jaar zouden ze tien miljoen dollar aan de film verdiend hebben.

Lees ook:Paris Hilton en Afrojack een setje? | Paris twittert zelf foto
Lees ook:Uitgevers willen illegale downloaders wel vervolgen
Lees ook:Paris Hilton for president
Lees ook:Paris Hilton zingt over Twitteren (video)
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack wel degelijk een stel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>