De iPad3 komt er aan!

Eerdere berichten dat de iPad3 met een paar maanden te koop is, blijken nu bevestigd te worden door de DigiTimes. Dit meldt het IndustrieBlog vandaag.

Leveranciers in de supply chain van Apple zijn begonnen met het leveren van onderdelen voor de iPad3. De voorraad aan onderdelen voor de huidige iPad2 wordt tegelijkertijd afgebouwd.

In het vierde kwartaal van dit jaar worden er nog 14 tot 15 miljoen iPads2 geproduceerd. In het eerste kwartaal van 2012 zijn dat nog vier tot vijf miljoen tablets.

Naar verwachting is de iPad3 binnen drie tot vier maanden beschikbaar. De collega’s van het TechnologieBlog berichtten eerder al dat de eerste iPads3 nog december dit jaar van de lopende band rollen. Ze kunnen dan in januari 2012 worden verscheept. De grotere volumes volgen de twee daarop volgende maanden.

In het eerste kwartaal van volgend jaar zullen er 9,5 tot 9,8 miljoen van de nieuwe iPad worden geproduceerd, becijfert DigiTimes.

In de eerste drie kwartalen van 2011 verkocht Apple in totaal 25,06 miljoen tablets Tegen het eind van dit jaar zullen er 40 miljoen iPads zijn verkocht.

Lees ook:Apple gaat met kleine iPad concurrentie aan met Kindle Fire
Lees ook:Verkoop tablets dit kwartaal minder
Lees ook:Minder iPads verkocht door verkoopboost Kindle Fire
Lees ook:Apple-topman, Tim Cook: ‘Tabletmarkt wordt groter dan de PC-markt’
Lees ook:Nieuwe iPad verkoopklapper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>