Wat te doen met je oude iPad: Tip 3

Deel drie van de serie waarin de redactie van het NieuweMediaBlog met ideëen komt wat je kunt doen als je je oude iPad hebt afgedankt omdat je aan de iPad3 toe bent. In tip 1 lieten we zien hoe je je oude iPad kunt gebruiken als skateboard en in tip 2 hoe multifunctioneel je appple-tablet kan zijn. Met Tip 3 maak je van je iPad een cool gamegadget.

Lees ook:Wat te doen met je oude iPad (4)
Lees ook:Wat te doen met je afgedankte iPad: Tip 2
Lees ook:Wat te doen met je oude iPad: Tip 1
Lees ook:Apple gaat met kleine iPad concurrentie aan met Kindle Fire
Lees ook:Update: Siri werkt legaal op iPhone 4 (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>