Nog steeds antenneproblemen voor iPhone 4 | Death grip

Apple heeft het antenneprobleem van de iPhone 4 nog steeds niet opgelost. Dat blijkt een een test van iLounge (zie filmpje hieronder). iLounge testte de Verizon-iPhone. Dit iPhone 4-toestel is op verschillende punten aangepast in vergelijking met eerdere versie van de iPhone 4.

Maar ook dit toestel ontsnapt niet aan de ‘death grip’. Door de iPhone op een bepaalde manier vast te houden, verslechtert de ontvangst. Toen dit probleem vorig jaar na de lancering van de iPhone 4 ontdekt werd, kregen iPhone 4-gebruikers van Apple een gratis beschermhoesje.

Lees ook:Grip houden op je iPhone
Lees ook:Rel: witte iPhone 4 is 0,2 millimeter dikker !
Lees ook:Koop een huis, krijg een Apple
Lees ook:T-Mobile voert tethering in voor iPhone-klanten
Lees ook:Motiverende sms’jes helpen dikke kinderen bij afvallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>