iPhone troeft Nokia Lumia af (video)

De claim van Nokia dat de browser van de Nokia Lumia 800 sneller is dan de iPhone, heeft de Finse mobieltjesfabrikant niet waar kunnen maken. Dit blijkt uit een aantal benchmark-tests waarin de Nokia Lumia 800 met Windows Phone 7.5 (Mango) werd vergeleken met een iPhone 4 met iOS 4.3 en een iPhone 4S met iOS 5.

Hoewel alle drie de toestellen door de Acid3-browsertest kwamen, liet de Nokia het afweten in de Sunspider-, Browsermark- en Sunspider-test. Daar scoorde de iPhone 4S een stuk beter. De bewering dat IE 9 van Windows Phone veel sneller zou zijn dan de mobiele versie van Safari, kon Nokia ook niet waarmaken, bleek eerder al uit een test van de website Slashgear.

http://youtu.be/ZZG-mYisDA4

Lees ook:Camera nieuwe Nokia Lumia 928 uitblinker
Lees ook:Ook Nokia hekelt nu iPhone 5 (video)
Lees ook:Nokia lanceert 6 nieuwe toestellen, waaronder de Lumia 1520
Lees ook:Nokia Lumia 920 bij voorinschrijving net zo populair als iPhone 5
Lees ook:Nokia en Microsoft doen aanval op Nr 1 positie Apple

1 Reacties // Reageer

One thought on “iPhone troeft Nokia Lumia af (video)

  1. iPhone 5

    Ik ben ook niet echt fan van het Windows besturingssysteem voor mobiele telefoons.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Eerste versie Windows 8 al 1 miljoen keer gedownload | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>