Samsung bedacht design iPhone

Wat een idee van Apple? Zouden ze willen, althans volgens Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf bedacht naar eigen zeggen het ontwerp van de iPhone met een groot touchscreen en één knop al in 2006. Dat is ver voor de eerste iPhone door Apple werd aangekondigd.

Het techbedrijf uit Cupertino is juist van mening dat de smartphones van Samsung juist meer en meer op de iPhone zijn gaan lijken.

Samsung blijft bij z’n standpunt en onderbouwt die met foto’s die al in 2006 bij de autoriteiten zijn ingediend (zie afbeelding).

Een Amerikaanse rechter maak uitmaken wie van de twee kemphanen gelijk heeft.

Binnenkort begin in de Verenigde Staten een rechtzaak die door Apple tegen Samsung is aangespannen omdat de verschillende types van de Galaxy te veel op de iPhone zouden lijken, meldt Tweakers.net op basis van berichtgeving van The Wall Street Journal.

Het steekt Apple dat Samsung is toch de Galaxy S is blijven verkopen, ook dat Apple al had laten weten dat de twee designs erg veel op elkaar leken.

Lees ook:Vandaag start rechtzaak in VS Apple vs Samsung (audio)
Lees ook:Apple zet ook Samsung Galaxy S III op de zwarte lijst
Lees ook:Samsung Galaxy S III en iPhone zijn overal hetzelfde
Lees ook:Apple legt Samsung aan het infuus
Lees ook:Google en Motorola richten pijlen op iPhone 4S

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>