iPhone 5 nu al te koop

De iPhone 5 is nog niet eens door Apple gelanceerd of het toetsel wordt al te koop aangeboden. Taobao, China’s grootste online platform, biedt de nieuwe iPhone nu al in de pre order aan, inclusief mock-up foto’s en veronderstelde specs. Dit bericht Reuters.

Bedrijven die het toestel aanbieden, vragen een aanbetaling die varieert van 1.000 yuan (160 US dollar ) tot het volledige bedrag dat de iPhone 5 gaat kosten: 6,999 yuan (1.100 dollar).

iPhone 5 komt uit HongKong en VS
Aanbieders waar Reuters mee heeft gesproken, lieten weten dat ze het toestel in Hong Kong of de Verenigde Staten kopen waar nieuwe iPhones vaak eerder te koop zijn.

De vraag blijkt groot. Een aanbieder heeft volgens Reuters al 24 bestellingen binnen. Er is zelfs iemand die twee iPhones tegelijkertijd heeft besteld.

Wanneer ze van plan zijn te leveren, is niet bekend.

Foto frontpaneel en video behuizing
De verwachting is dat Apple de nieuwe iPhone ergens tussen augustus en oktober lanceert. Online is al de nodige informatie opgedoken. Zo publiceerde het TechnologieBlog een foto van het frontpaneel van de iPhone 5 en toonde een leverancier een video van de behuizing.

Foxconn heeft de komst van de iPhone 5 inmiddels bevestigd. Apple zou de 4 inch-schermen voor het toestel al hebben besteld.

Het NieuweMediaBlog berichtte eerder al dat de app Passbook en de de aanwezigheid van de NFC-chip er op wijzen dat er met de iPhone 5 draadloos betaald kan gaan worden.

Lees ook:iPhone 5 wordt dunner dan iPhone 4S
Lees ook:Ook iPhone4-gekte in China, maar de eigen kloon blijft een hit
Lees ook:TechnologieBlog toont foto frontpaneel iPhone 5
Lees ook:Nokia Lumia 920 bij voorinschrijving net zo populair als iPhone 5
Lees ook:iPhone 5 wordt op 5 oktober onthuld

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “iPhone 5 nu al te koop

  1. Pingback: Datum lancering iPhone 5 bekend: 12 september (video) | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>