iPhone 5 wordt dunner dan iPhone 4S

De iPhone 5 wordt ‘maar’ 7,6 millimeter dik.

Apple krijgt dit voor elkaar door het gebruik van zogeheten in-cell touch layer technologie waardoor twee van de drie lagen van het touchcreen worden samen gevoegd.

Daardoor kunnen de aanraaksensoren in het beeldscherm worden geplaatst in plaats zodat het toestel dunner kan worden. Dit bericht het TechnologieBlog.

Massaproductie gestart
De massaproductie van de iPhone 5 is inmiddels is gestart, inclusief de aanpassing waarbij de achterwand van de nieuwe iPhone deels uit aluminium en deels uit glas bestaat.

Dat is in afwijking van hetgeen eerder online de ronde deed. Verschillende media, waaronder het IndustrieBlog publiceerden eerder een video waarin een behuizing te zien is die helemaal van aluminium is gemaakt.

Alle iPhones hadden tot nu toe een voor- en achterkant van het krasbestendig Gorilla Glass. De nieuwe iPhone zou alleen aan de uiteinden van de achterzijde van de behuizing glas hebben.

In pre order bestellen
Blijkens een bericht op het NieuweMediaBlog is de iPhone 5 nu al in pre order te bestellen.

Lees ook:Samsung Galaxy S5 komt in plastic en aluminium variant
Lees ook:iPhone 5 nu al te koop
Lees ook:iPhone 5 wordt op 5 oktober onthuld
Lees ook:Bèta iOS 6 verraadt grotere scherm iPhone 5
Lees ook:Datum lancering iPhone 5 bekend: 12 september (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>