Samsung Galaxy Player gaat strijd aan met iPod

De Samsung Galaxy Player, de muziekspeler die moet gaan concurreren met de iPod Touch van Apple en waarover al enige tijd wordt gespeculeerd, is te koop in de Britse webwinkel van Amazon.

De muziekspeler lijkt op de populaire Galaxy S-telefoon van Samsung, waarvan de Koreanen er inmiddels 10 miljoen verkochten, maar heeft geen telefoonfuncties.

De Galaxy Player draait op Android 2.2 en lijkt wat functionaliteit betreft op de iPod Touch, ik had niet anders verwacht.

Amazon zegt de Galaxy Player vanaf 7 januari te kunnen leveren.

Amazon biedt de 8GB-uitvoering van de Samsung Galaxy Player te koop aan voor 149 pond, ongeveer 173 euro. De 16GB kost 180 pond.
De 8 GB-uitvoering van de iPod Touch kost via Amazon UK 174 pond. Daarmee is de Galaxy Player 25 pond goedkoper dan de iPod Touch.

Ging Samsung eerder al met Apple de strijd aan op het gebied van tablets, de iPad tegen de Galaxy Tab, nu meldt Samsung zich ook op de markt voor muziekspelers.

Apple is weer aan zet.

Lees ook:Samsung stunt met prijs Galaxy Tab
Lees ook:Nieuwe iPod Nano kost Apple 33 euro
Lees ook:Apple zet ook Samsung Galaxy S III op de zwarte lijst
Lees ook:Tweedehands iPhone 3G is nog maar 82 euro waard
Lees ook:Nieuwe Galaxy Tab te bestellen bij Vodafone | Honeycomb

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>