.nl domein bestaat 25 jaar | blog-estafette

De SIDN,de stichting die .nl domeinnamen registreert en uitgeeft, houdt een blog-estafette ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het .nl domein. Op de speciale website komen verhalen van Nederlanders over wat internet de afgelopen 25 jaar voor hen en voor Nederland heeft betekend.

De eerste 25 uur plaatsen prominenten een blog over wat 25 jaar internet voor hen heeft betekend. Minister Maxime Verhagen (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) is vanmiddag de eerste.

Daarna volgen er nog blogs van onder andere Hanna Verboom (actrice, oprichter Get it done), Frank Heemskerk, (voorzitter ECP-EPN), Boris van der Ham (Tweede Kamer, D66), Jacco Eltingh (oud-tennisser), Raymond Spanjar (oprichter Hyves), Roger van Boxtel (voorzitter Zorgverzekeraar Menzis), Ernst Jan Pfauth (hoofd internet NRC Handelsblad), Francisco van Jole (internetjournalist), Alexander Klöpping (internetondernemer), Yoeri Albrecht (directeur De Balie), Eddy Terstall (filmregisseur), Frans Nauta (lector Innovatie Publieke Sector ), Martijn van Griensven (SNS bank, Drempelvrij bankieren), Ot van Daalen (directeur Bits of freedom), Remco Pijpers (directeur stichting Mijn Kind Online) en Rudolph van der Kraan (directeur marketing Wehkamp).

Lees ook:Minister benoemt speurneuzen in Cyber Security Raad
Lees ook:Elke dag komen er 1500 nieuwe .nl domeinen bij
Lees ook:Gemeente Terneuzen doet proef met Whats App
Lees ook:Groen licht voor stadsdekkend draadloos internet in Groningen
Lees ook:Stichting de Thuiskopie wil heffing op mp3-spelers afdwingen voor rechter

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “.nl domein bestaat 25 jaar | blog-estafette

  1. Pingback: Elke dag komen er 1500 nieuwe .nl domeinen bij | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>