Barbie verhuist in nieuwe realityshow

Barbie en haar man Michael krijgen een nieuwe realityshow. Het stel zal in ‘Huisje Boompje Barbie worden gevolgd tijdens hun verhuizing.

Het jonge gezin is volgens de website Bekende buren inmiddels verkast naar een woning in het Scheveningse Duindorp. De blondine zou haar geliefde buurt verlaten vanwege spoken.

De komst van het glamourkoppel en hun dochtertje Angelina is door de buren met gemengde gevoelens ontvangen. Ze blijken bang voor geluidsoverlast.

Volgens manager Jake Hampel hoeft de buurt zich niet druk hoeft te maken. ‘Als je de buren bent, moet je alleen maar gaan genieten’, zegt hij in het AD. ‘Men moet zich in principe nooit druk maken om hen.’

De nieuwe serie is vanaf 5 maart te zien bij RTL 5 en is het vervolg op eerder programma’s over de voorbereidingen op en het huwelijk van het stel en de zwangerschap en bevalling van hun eerste dochter.

Maandag voor de rechter
Saillant detail: de Haagse moet maandag voor de rechter verschijnen vanwege een incident in haar Oh Oh Cherso-tijd in 2011. Barbie zou tijdens een vechtpartij iemand hebben gekrabd, aan de haren getrokken, gestompt en een knietje hebben gegeven.

Ze moet ook nog terecht staan in Oostenrijk waar ze in februari 2011 iemand een gebroken tand zou hebben geslagen met een glas. Ook Michiel van der Plas moet zich voor de rechter verantwoorden.

Lees ook:Volgende realityshow Barbie over Barbie’s Bar
Lees ook:Meeliften op internetverbinding van de buren niet strafbaar
Lees ook:Barbie’s Bar heet nu Club Gherso: de kleur rose blijft
Lees ook:Machtsgreep op het verleden!
Lees ook:Paul de Leeuw is zijn eigen bananenschil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>