Eerste versie Windows 8 al 1 miljoen keer gedownload

De kans is groot dat al dit weekeind drie miljoen mensen het nieuwe besturingssysteem Windows 8 op hun computer hebben staan. Gisteren stond de teller al op een miljoen downloads van de consumer preview versie. Dat aantal werd gehaald binnen 24 uur nadat Microsoft de software heeft vrijgegeven.

Er komen meerdere versie aan, waaronder eerst de Release Candidate van Windows 8 en daarna een Release to Manufacturing die naar de hardwareproducenten gaat om bij hun nieuwe tablets en pc’s te worden verpakt. Daarna volgt tot slot de officiĆ«le introductie.

De data voor de releases zijn nog niet bekend gemaakt. Het meest waarschijnlijk is rond de zomer omdat er dan veel hardware wordt verkocht aan gezinnen die zich daarmee op het nieuwe schooljaar voorbereiden.

Lees ook:Release-plan Windows 7 bijgesteld
Lees ook:DirectX 10 voor Windows XP werkt!
Lees ook:Laatste testversie Windows 8 is er in juni
Lees ook:Windows 7, de opvolger van Vista, verschijnt half 2009
Lees ook:Alternatieven voor Windows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>