Kies de beste Nederlandse Sport Apps | Sport28 Awards

Weblog Sport28 organiseert de uitreiking van de eerste Nederlandse Sport App Awards. Op 7 april wordt bekend welke Nederlandse apps het best gewaardeerd worden door publiek en jury. Er zijn vijf categorie├źn: events, teams/clubs/league, sportbrand, nieuws en actief sporten.

Tot en met 6 februari kan iedereen apps opgeven, waarbij het niet uitmaakt of ze op iPhone/iOS, Android, Windows Mobile, Symbian of een ander mobiel platform draaien. Je kunt je suggesties kwijt op de website van Sport28.

Geef bij het insturen van je favoriete apps aan, waarom de betreffende app zo goed is. Op basis van alle inzendingen gaat de organisatie een longlist samenstellen per categorie, waar het publiek vervolgens van 8 februari tot en met 15 maart op kan stemmen.

Lees ook:Elke soldaat gratis smartphone, gratis abonnement
Lees ook:Webby Awards voor vier Nederlandse internetbureau’s
Lees ook:Android krijgt concurrentie van open source platform Tizen
Lees ook:Mobiel internet fors duurder | Meer regels van kabinet Rutte
Lees ook:Nokia en Microsoft doen aanval op Nr 1 positie Apple

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>