Dagelijks worden er 400 miljoen Tweets verstuurd

Dagelijks worden er op Twitter meer dan 400 miljoen Tweets geplaatst. Dit zei CEO Dick Costolo tijdens een conferentie in San Francisco, bericht Websonic.

Twitter heeft nu meer dan 140 miljoen actieve gebruikers die minstens een keer per maand inloggen, zei Costolo bij die gelegenheid.

De mobiele gebruikers zijn daarbij het meest actief, blijkt volgens hem uit de cijfers. Zo’n 60 procent van de actieve gebruikers Twittert mobiel.

Dat verklaart waarschijnlijk waarom Twitter in een paar dagen tijd meer omzet haalt dan uit de omzet die het PC-gebruik oplevert.

Het NieuweMediaBlog berichtte eerder al dat Twitter in 2014 als gevolg van onverwacht stijgende reclame-inkomsten een omzet van maar liefst 1 miljard US dollar verwacht. Die groei zou met name voor rekening van de mobiele Twitter-advertenties komen.

Lees ook:Twitter koerst af op omzet van 1 miljard dollar
Lees ook:Instagram krijgt er in 1 maand 20 miljoen gebruikers bij
Lees ook:Twitter-nieuws: Shakira heeft 50 miljoen vrienden op Facebook
Lees ook:Marco Borsato geeft de brui aan Twitter
Lees ook:Nederlanders meest actief op LinkedIn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>