Paus Benedictus XVI lanceert applicaties voor Facebook en iPhone

Je zou het niet direct verwachten, maar paus Benedictus XVI is aardig bij de tijd. Althans, zo mogen we afleiden aan het gegeven dat de Heilige Vader zijn opwachting heeft gemaakt op YouTube en zijn eigen applicaties heeft voor Facebook en de iPhone.

Volgens Mashable is dit echter nog geen garantie dat het Vaticaan daadwerkelijk interactief zal gaan communiceren met de katholieke achterban, en blijft het wellicht bij eenrichtingsverkeer vanuit Rome.

Lees ook:Paus twittert via iPad de hemel open
Lees ook:Kassa vanavond over klachten garantie van iPhone
Lees ook:Vista verkoopt slecht, dus is hardware goedkoper
Lees ook:Gratis Encyclopedia Brittanica voor webloggers
Lees ook:Neem je iPhone nooit mee bij outdoor activiteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>