Nomineer nu voor Big Brother Awards | Privacyschenders 2010

Je kunt nog tot zes februari personen, overheden, bedrijven en voorstellen voordragen voor de Big Brother Awards. De grofste privacyschenders van het afgelopen jaar worden op 9 maart in het zonnetje gezet worden tijdens de Big Brother Awards Gala.

Vorig jaar gingen de awards naar toenmalig minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken, de vingerafdrukdatabank, T-Mobile en Vodafone en de mobiele naaktscanners van politiekorps Rotterdam.

In de weken voorafgaand aan de uitreiking kan je via Big Brother Awards-website stemmen wie er met de publieksprijs vandoor gaat.

Naast de Big Brother Awards wordt ook de Winston Award uitgereikt. Deze award is voor de persoon of instelling die zich juist in positieve zin heeft onderscheiden op het gebied van privacy. Vorig jaar werd deze gewonnen door Europarlementariër Sophie in’t Veld (D66)

Lees ook:Maker ov-chipkaart privacyschender XXL | Big Brother Award
Lees ook:R.I.P. Whitney Houston trending topic op Twitter
Lees ook:Het Achterhuis Online genomineerd voor Webby Awards
Lees ook:Kies de beste Nederlandse Sport Apps | Sport28 Awards
Lees ook:Webby Awards voor vier Nederlandse internetbureau’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>