Microsoft waarschuwt gebruikers Xbox: Modern Warfare hack

Microsoft heeft de gebruikers van zijn online Xbox Live gewaarschuwd dat er waarschijnlijk geprobeerd is persoonlijke gegevens te pakken te krijgen. Het probleem lijkt beperkt tot het populaire Modern Warfare 2.

Met Xbox Live kunnen gebruikers games en muziek downloaden en online tegen andere gamers spelen. Gisteren werd bekend dat het PlayStation Network van Sony was gehackt. Hackers hadden twee dagen toegang tot de persoonlijke gegevens van bijna tachtig miljoen gamers.

Lees ook:Privé-gegevens miljoenen PlayStation-gebruikers gehackt
Lees ook:PlayStation stapsgewijs weer online | Sony belooft beterschap
Lees ook:Miljardenverlies Sony na hack PlayStation Network
Lees ook:Hackers claimen nieuwe inbraak bij Sony
Lees ook:Twitter doelwit van hackers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>