Nieuws over astbest op website gemeente Utrecht (video)

De website van de gemeente Utrecht meldt sinds gisteravond actuele berichten over het asbest dat is aangetroffen in Kanaleneiland. Online verschijnt steeds al het nieuws over de flat en de woningen aan de Stanleylaan die zijn besmet met gevaarlijk asbest.

Een deel van de wijk was gisteren urenlang afgezet nadat eerder deze week asbest was ontdekt in twee appartementen. Zo’n 150 bewoners moesten gistermiddag hun huis uit. Gisteravond gaf de gemeente een deel van de wijk weer vrij voor de bewoners. Een aantal van de geĆ«vacueerde bewoners kon toen weer terug naar huis. De anderen brachten de nacht in een hotel door.

Lees ook:Foto’s van nieuwe Google-hotel in de Eemshaven
Lees ook:Crisis.nl uit de lucht door brand Moerdijk | Ook telefoon plat
Lees ook:Student kraakt Duitse digitale ID-kaart AusweisApp
Lees ook:Noodverordening weert Project X-feest uit Arnhem (video)
Lees ook:Politie Haaglanden volgt Oudjaarsnacht via social media

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>