Alles kan online: ook scheiden

Alles kan online. Ook scheiden, ontdekte de redactie van het NieuweMediaBlog. En duur hoeft het niet te zijn, blijkens de website Scheiden-online kan dat zelfs al vanaf 110 euro en 50 cent.

Niet dat auteur dezer of een van mijn collega’s van de redactie van het NieuweMediaBlog in de ongelukkige omstandigheid zijn, dat we voor een scheiding staan. Maar voor elk ander getrouwd koppel dat besloten heeft uit elkaar te gaan, kan deze website wellicht uitkomst bieden.

Daar kan de echtscheiding snel en eenvoudig worden afgewikkeld, al dan niet met een convenant of ouderschapsplan.

Blijkens de toelichting kan het in de meest eenvoudige vorm grotendeels online. Het scheidende koppel hoeft niet naar de rechtbank en het hele traject kan binnen zes weken afgewikkeld worden. Het simpele traject biedt daarvoor onder meer een digitaal stappenplan en een digitaal model-convenant met uitleg.

Kan niet makkelijker, denken wij gelukkig gehuwden op de redactie. We zijn benieuwd naar de ervaringen van minder fortuinlijke stellen die hebben besloten online te scheiden.

Lees ook:Britse website CyberMentors pakt digitaal pesten rigoureus aan
Lees ook:Update: Siri werkt legaal op iPhone 4 (video)
Lees ook:Gemeente Terneuzen doet proef met Whats App
Lees ook:App Sunday: nieuws over online uitgeven
Lees ook:Merry Christmas! Google’s Rap (video)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Alles kan online: ook scheiden

 1. Wim Bruggeling

  Scheiden kun je het beste doen onder begeleiding van een neutrale mediator, dit kan eenvoudig via http://gecertificeerdemediators.nl/ want zo maak je betere afspraken en zulle alle relevante zaken voor echt scheiden zorgvuldig besproken worden en worden vastgelegd in het scheidingscovenant en/of ouderschapsplan.

  Ook is het sneller en goedkoper.

    /   Reply  / 
 2. Peter van den Hoeven

  Om de belangen van u en uw omgeving voorop te stellen kunt u het best een mediator inschakelen. Dit is een onafhankelijk persoon die uw en uw ex-partner kan begeleiden door uw scheiding. Dit scheelt u veel tijd en geld. Neem dus een keer een kijkje op onze website, wij bieden professionele mediators in heel Nederland.
  http://www.allaboutmediation.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>