Google van deur tot deur

Google zoekt nieuwe wegen. Free-lanceverkopers kunnen namens Google in levende lijve bij bedrijven langs om gegevens te verzamelen over de bedrijven en ze attend te maken op Google Maps en Google AdWords.

De bedrijfsgegevens worden in Google Maps – een soort veredelde Gouden Gids – verwerkt, zodat iedereen het bedrijf kan vinden, zelfs als het geen eigen website heeft. De advertentieverkoper kan proberen Google AdWords te slijten. De titel van deze verkoper is chique genoeg: Business Referral Representative.

Lees ook:Google en NS komen met ov-planner
Lees ook:Apple Maps misser in iOS6
Lees ook:Google stopt met maken van straatfoto’s in Duitsland
Lees ook:Google Maps 5.0 voor Android uitgebracht
Lees ook:Google reageert: “Streetview is geen bedreiging van privacy”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Google van deur tot deur

  1. Vanilla

    Begrijp ik het goed en werkt dit programma alleen in de US. En Google zit met zijn handel en wandel in Groningen. Raar hoor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>