PowerPoint Aaaargh

(afb: flickr.com) Even zanikken over PowerPoint.  Maar wie kan dat  beter dan comedian Don McMillan. Dit filmpje heb ik eigenlijk voor mijn communicatiestudenten klaargezet, maar ik wil u deze frisse kijk op PP-presentaties niet onthouden. 

Eigenlijk bespreekt Don een ziekte die heerst onder vlijtige computergebruikers. Een ziekte die is ontstaan dankzij Microsoft PowerPoint en Microsoft FrontPage. Elke knop, elke functie en vooral elk effect in de software moet bij deze ziekte worden toegepast in presentatie of website. Een dwangneurose met ernstige sociale gevolgen. Enfin, kijk naar Don McMillan en leer ervan.

Lees ook:FLUP: Google is niet meer bij te houden
Lees ook:Tekstschrijver virtuele woordvoerder foute bisschop
Lees ook:Omroep meet impact op social media
Lees ook:Google is overal
Lees ook:Zijn er dan geen problemen met Vista?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PowerPoint Aaaargh

  1. Fanny

    Ja hallo, een presentatie kan ook nuttig en mooi zijn. Ondersteunend bij een verhaal.
    Geweldig filmpje overgens!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>